Sunday, January 08, 2006

IT'S HELLOWEEN!!!


Orgàsmic!!! Per fi vam poder veure Helloween! D'acord que no són la formació del primer Keeper, però són increïblement kuiunuts!!! El concert va ser a la sala Razzmatazz de Barcelona, estava plena però sense rebentar, els taloners Jaded Heart ho feien bé, però no mataven, bastant pastels, i un teclista una mica rotllo Nacho Cano...
Però per fi va començar el concert de veritat! Van fer una bona tria de cançons, barrejant cançons del últim disc i els temes clàssics, "Future World", "Dr. Stein"... fins hi tot van tocar sencera "the keeper of the seven keys", impressionant, i també la primera cançó del nou disc que també dura uns 13 minuts, impressionant!!!
El cantat impressionant, no és Michael Kiske, però es boníssim! I el tio estava kreskut tan kantant, com explikant anecdotes amb el seu castellà de Tenerife. El sentit de l'humor va estar present també amb els petits duels de instruments de joguina amb els de debó. El bateria impressionant, una passada, a igual k tots de fet, kins guitarreos, i kin tros de baixista també! El nou guitarrista, l'amic Sasha molt rebé, i el veteranu, com sempre impressionant i anant fumant cigarros. Total un festa com n'hi han poques!!!

Algunes fotus del concert:



Formació actual:

Andi Deris (Vocals)
Dani Loeble (Drums)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home