Tuesday, January 24, 2006

OBITUARY

Aquest divendres 27 de Gener a la Razzmatazz 2 (BCN)

OBITUARY + SAMAEL + MAROON

Friday, January 13, 2006

In Nomine treu "Eternal Torment"


Els In Nomine, han tret un CD single amb 3 cançons anomenat: "Eternal Torment", sona molt bé! A veure si tenen sort i els surten molts concerts. Van tocar fa poc a la Sala Vietnam, però vam fer tard... Si voleu saber més sobre la banda i els seus concerts, aneu a:
http://usuarios.lycos.es/innomine








Nou bar pels amants de la bona música (el nom ja ho diu tot...) MAIDEN'S!!! Ja era hora que n'hi hagués un per Girona (a part del ja tancat Bones Stones). El bar es petit i acollidor, i ara amb màquina de dardos,hehe! Si en voleu saber més aneu a www.maidens.cjb.net.

Un altre bon bar de les contrades gironines, a Platja d'Aro és el clàssic Old School, davant del Màgic Parc, bon ambient, bona música i festa assegurada!

Ei, això és propaganda gratuïta, va un xupitos!!!



Sunday, January 08, 2006

IT'S HELLOWEEN!!!


Orgàsmic!!! Per fi vam poder veure Helloween! D'acord que no són la formació del primer Keeper, però són increïblement kuiunuts!!! El concert va ser a la sala Razzmatazz de Barcelona, estava plena però sense rebentar, els taloners Jaded Heart ho feien bé, però no mataven, bastant pastels, i un teclista una mica rotllo Nacho Cano...
Però per fi va començar el concert de veritat! Van fer una bona tria de cançons, barrejant cançons del últim disc i els temes clàssics, "Future World", "Dr. Stein"... fins hi tot van tocar sencera "the keeper of the seven keys", impressionant, i també la primera cançó del nou disc que també dura uns 13 minuts, impressionant!!!
El cantat impressionant, no és Michael Kiske, però es boníssim! I el tio estava kreskut tan kantant, com explikant anecdotes amb el seu castellà de Tenerife. El sentit de l'humor va estar present també amb els petits duels de instruments de joguina amb els de debó. El bateria impressionant, una passada, a igual k tots de fet, kins guitarreos, i kin tros de baixista també! El nou guitarrista, l'amic Sasha molt rebé, i el veteranu, com sempre impressionant i anant fumant cigarros. Total un festa com n'hi han poques!!!

Algunes fotus del concert:



Formació actual:

Andi Deris (Vocals)
Dani Loeble (Drums)

Thursday, January 05, 2006


Concert de Children of Bodom!!!




Dissabte 21-01-2006
CHILDREN OF BODOM + EKTOMORF + ONE MAN ARMY
Sala Razzmatazz 1


Arriba a Barcelona un dels millors grups del moment, els finesos Children of Bodom!!! Presenten el seu nou disc "Are you dead yet?"




Obertura de portes: 19:00 h
Anticipada: 22.00 € Taquilla: 22.00 €
Puntos de venta anticipada: Tick Tack Ticket Tel:902 150 025 - Email: info@ticktackticket.com - Web: www.ticktackticket.com